|

7 voordelen van Radero gordijnen

7 voordelen van Radero gordijnen

De op maat gemaakte gordijnen van Radero zijn niet alleen on-trend en een prachtige toevoeging aan je interieur. Er zijn nog vele andere redenen om voor onze gordijnen te kiezen! We zetten ze even voor je op een rijtje.

1. Duurzaam

Gordijnen van Radero worden geproduceerd van volledig duurzaam materiaal. We vinden het belangrijk dat de volgende generatie, net als wij, moet kunnen genieten van al het prachtigs dat onze aarde te bieden heeft. Daarom is duurzaamheid een absolute voorwaarde voor ons. Kies je voor Radero, dan kies je automatisch ook voor een groenere planeet.

2. Isolerend

Naast dat de gordijnen van Radero ecologisch worden geproduceerd in onze eigen fabriek, draag je zelf ook bij aan duurzaamheid wanneer je kiest voor gordijnen in je woning. Gordijnen helpen je namelijk om de temperatuur in huis te reguleren.

Of je nou de hitte buiten de deur wil houden in de zomer of juist de warmte wilt vasthouden tijdens koude wintermaanden: onze isolerende gordijnen bieden het hele jaar door comfort.

Op deze manier bespaar je ook nog eens energiekosten. Mooi meegenomen toch?

3. Geluidswerend

Gordijnen in je interieur dempen het geluid in je woning. Zo zijn je gordijnen niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, maar ze creëren ook rust en comfort in je leefomgeving.

4. Brandvertragend

Onze brandvertragende gordijnen voldoen aan alle veiligheidsnormen. Hierdoor zorgen ze niet alleen voor sfeer, maar ook gemoedsrust. Ideaal voor thuis of op kantoor!

5. Lichtfilterend

Inbetweens en vitrages zorgen voor een subtiele lichtfiltering. Overgordijnen maken het gezellig donker in huis. Een goede nachtrust? Kies dan voor verduisterende gordijnen. Ideaal voor in de slaapkamer.

6. Privacy

Met gordijnen creëer je natuurlijk ook privacy. Overdag zijn vitrages en inbetweens hiervoor een mooie keuze. ‘s Avonds kun je lekker cocoonen dankzij onze sfeervolle overgordijnen.

7. Sfeer

Gordijnen zijn onmisbaar in een woning. Ze zorgen voor de juiste ambiance en creëren de sfeer die past bij jouw interieurstijl.

Inspiratie opdoen? Lees onze blog over de laatste interieurtrends, volg ons via Pinterest, Instagram en Facebook of bekijk onze collectie.