Welkom bij onze eigen gordijnenfabriek.

Bij Radero onderscheiden we ons door het volledige productieproces in eigen hand te hebben. In onze fabriek komen vakmanschap en maatwerk samen. Hierdoor leveren we al vele jaren vol passie de mooiste gordijnen van hoogstaande kwaliteit.

Duurzaamheid zit diepgeworteld in ons DNA, waardoor we niet alleen prachtige raamdecoratie bieden, maar ook bijdragen aan een mooiere en groene toekomst.

Radero.nl

Radero is een unieke combinatie van jarenlange ervaring en een jong, dynamisch, snelgroeiend team. Onze eigenzinnigheid, flexibiliteit en lef vormen de ingrediënten die Radero.nl definiëren. Daarnaast kun je rekenen op vakmanschap, passie en maatwerk dankzij ons eigen gordijnenatelier. En daar zijn we trots op!

Onze fabriek levert rechtstreeks aan jou, waardoor we zeer snel kunnen leveren. Deze efficiëntie zie je terug in de geboden service, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bij Radero.nl omarmen we de kracht van vernieuwing, leren we van onze fouten. We streven altijd naar het allerbeste voor de consument en de wereld. Bovendien hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Onze processen zijn ontworpen om milieuvriendelijk te zijn en we streven ernaar om dit voor iedereen toegankelijk te maken.

Klanttevredenheid staat centraal bij Radero.nl. We zetten ons in om onze belofte waar te maken, elke dag opnieuw. Ontdek de Radero ervaring en profiteer van snelle levering, hoogwaardige kwaliteit en duurzame keuzes. Zodat jij straks het ultieme thuisgevoel creëert.

Radero – feeling good at home