Vragen? Neem contact op.

Binnen 24 uur reactie op je vraag.

Deze e-mail heeft niet het juiste formaat.

Inmeten van je gordijnen is heel simpel. Op de pagina Inmeten staat makkelijk uitgelegd hoe je zelf thuis eenvoudig kan inmeten voordat je de gordijnen gaat bestellen.

Ja, die is echt helemaal gratis. Mocht je een fout maken met inmeten, dan staan wij garant voor nieuwe gordijnen.

Tijdens het bestellen kun je kiezen voor bijpassende ophangsystemen. Op dit moment hebben wij 2 verschillende systemen in 2 verschillende kleuren. Nadat je je gordijnen hebt samengesteld, kies je als laatste een ophangsysteem. Dit wijst zichzelf.

De levertijd is 4 - 7 werkdagen na bestellen en goedkeuring.

Nee, mocht je niet thuis zijn, dan krijg je een afhaalberichtje waarmee je de gordijnen kan afhalen of een ander bezorgmoment kan kiezen.

Ja, wij zijn echt snel. Doordat wij zelf de gordijnen fabriceren, kunnen wij ook zeer snel leveren.

Neem contact met ons op

Bel ons

Een vraag? Bel ons voor deskundig advies en een persoonlijke service op maat. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte gordijnen voor jouw interieur.
Bel ons

Chat met ons

Heb je vragen over gordijnen? Chat met ons voor directe ondersteuning en advies. Wij helpen je graag bij het kiezen van de ideale gordijnen voor jouw huis.
Chat met ons

Email ons

Heb je specifieke vragen over onze gordijnen? Stuur ons een e-mail en ontvang snel deskundig advies op maat. We staan klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.
Email ons

Lees meer over de gratis inmeetverzekering van Radero.

Lees meer