Radero zoekt influencers

Heb jij een aanzienlijk aantal volgers op platforms zoals Instagram, Facebook, of je eigen website/blog? Zijn jouw volgers geïnteresseerd in interieur en gaan ze graag de interactie met jou aan? Dan ben jij mogelijk een van de influencers die we zoeken voor een samenwerking!

Samenwerken met Radero
Natuurlijk ben je selectief als het gaat om de merken waarmee je samenwerkt. Bij Radero vinden we het essentieel dat er een klik is en dat we echt goed bij elkaar passen. Wij bieden je een mogelijk langdurige samenwerking aan, waarin we je betrekken bij verschillende aspecten van ons merk. Dit kan inhouden dat je:

  • Producten beoordeelt die je mag houden
  • Uitnodigingen ontvangt voor evenementen
  • Samen met ons een product ontwikkelt
  • Wordt vermeld in onze persberichten, PR, en media-uitingen
  • Radero-merchandise krijgt
  • En nog veel meer leuke dingen!

Familie
Bij Radero.nl vormt onze bedrijfscultuur de kern van ons succesverhaal. Als snelgroeiend team streven we dagelijks naar perfectie en hebben we een diepgewortelde passie voor ons werk en voor elkaar. Onze eigenzinnigheid, flexibiliteit, en lef zijn de dynamische elementen die Radero.nl definiëren, en daar zijn we terecht trots op.

Bij Radero.nl omarmen we de kracht van vernieuwing, leren we van onze fouten en vermijden we vastgeroeste gewoonten. Ons doel is altijd het allerbeste, voor jou en voor onszelf.

Interesse? Denk je dat je goed bij Radero past en is je interesse gewekt? Meld je dan aan voor ons influencerprogramma. Meld je aan via influencer@radero.nl