Het ophangen van wave gordijnen

Het ophangen van gordijnen is heel makkelijk. Bekijk de video of download de meetinstructies. Ook bieden wij een gratis online ophanghulp aan.

Wat krijg je meegeleverd?

  • Een wavekoord.
  • Twee eindrunners. Deze zijn al in het gordijn geplaatst. Hierdoor beginnen en eindigen de eerste en laatste slag van het wavegordijn mooi. Ook kun je hier eventueel de trekstang aan bevestigen.
  • Een eindstop met schroef. Deze is om de eindrunner op het einde van de rail te fixeren.

Het mooie aan een wave

Een wavegordijn voegt een moderne en elegante uitstraling toe aan elke ruimte, dankzij de golvende beweging van de stof. Het zachte en vloeiende karakter van een wavegordijn creëert een subtiel en sfeervol effect, waardoor natuurlijk licht prachtig wordt gefilterd. Door zijn veelzijdigheid past een wavegordijn perfect bij verschillende interieurstijlen en biedt het een tijdloze en stijlvolle oplossing voor raamdecoratie.

Image 35465016213794
Image 35992129765666

Het ophangen van je wave gordijnen:

  • De hoeveelheid runners komen overeen met de hoeveelheid haken in het gordijn. De eindrunners die op de beide uiteinden van het wave gordijn geplaatst zijn, tel je beide voor 1 runner.
  • Schuif alle runners van het wavekoord op de rail. Zorg hierbij dat je tussen de 1e en de 2e runner de eindstop plaatst of tussen de laatste en een na laatste runner, afhankelijk van aan welke kant je het gordijn wil fixeren.
  • Plaats het het middelste haakje van de eindrunner op de eerste runner, daarna volgen de andere haken. Als laatste plaats je de tweede eindrunner in de laatste runner. Zorg er voor dat de stof aan de buitenkant zit, zodat de eindrunners van voren niet te zien zijn.
  • Vorm de gordijnstof op zo’n manier dat de golven in het wavegordijn gelijkmatig zijn.
  • Schuif tot slot het wavegordijn naar de hoek en fixeer de eindstop met schroef zodat het wavegordijn op zijn plaats blijft bij het openen en sluiten.

Hulp nodig?

De snelste manier om advies te krijgen, is met behulp van verschillende foto’s van de ruimte waar de gordijnen komen te hangen. Wij kijken graag met je mee en zullen je gelijk gratis advies op afstand geven.

Image 36221627269410
Image 36221627269410